XZ450Plus rig pangeboran arah horizontal

Pedaran pondok:

Rig pangeboran arah horisontal XZ450Plus ngagaduhan diameter réaming maksimum 1000mm, maksimal push-pull kakuatan 960kN, torsi 23500N · m, sareng beurat mesin bulistir 20t.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

XZ450Plus HDD rig terintegrasi mandiri dirancang sareng loop anu katutup sareng sistem hidrolik, sistem pangendali pangendalian beban. Komponén utama sistem hidrolik, sistem listrik sareng sistem transmisi mangrupikeun mérek kelas domestik sareng internasional kelas luhur, sareng reliabilitas anu luhur.

Pitur Pengenalan XZ450Plus HDD

1. ngadopsi sirkuit hemat énergi tertutup, beban kontrol sénsitip, kontrol proporsional elektro-hidrolik sareng téknologi kontrol canggih anu sanés, komponén impor, kualitas anu dipercaya;

2. gir gear push-pull pikeun mastikeun stabilitas operasi sirah kakuatan sareng reliabilitas transmisi. Ngambang sirah kakuatan tiasa pisan ngajagi benang pipa bor sareng ningkatkeun kahirupan palayanan pipa bor;

3. komponén utama milih pabrik komponén hidrolik kelas munggaran internasional sareng domestik, ningkatkeun reliabiliti produk;

4. pilihan kakuatan-ningkatkeun kakuatan sirah, kakuatan sered sirah kakuatan ganda pikeun nyumponan kabutuhan khusus konsumén;

5. konsol dirarancang kalayan ergonomis, anu langkung raoseun sareng merenah;

6. kontrol garis pikeun mastikeun kasalametan prosés leumpang.

7. mesin tiasa minuhan angkutan kontainer (henteu pinuh otomatis).

Parameter téknis utama

Barang

Parameter

Mesin

Pabrikan

Dongfeng Cummins

Cina III

Modél

QSC8.3-C260

Daya Anu Dipeunteun

194 / 2200kW / r / mnt

Dorong-Tarik

Jenis

Pinion sareng raka drive

Max kakuatan dorong-tarik (kN)

960

Kecepatan dorongan-tarik maks (m / mnt)

36

Puteran

Jenis

Opat motor drive

Tork (N · m)

23500

Kecepatan spindle maksimum (r / mnt)

135

Pipa

Diaméter × Panjang (mm × mm)

φ89× 4500

Pompa leutak

Tingkat Aliran Max (L / mnt)

600

Tekanan maks (MPa)

10

Sudut condong Max

°)

20

Diaméterna backreamer maks

Mm)

1000

Total Beurat

T)

13.5

Diménsi

Mm)

8800 × 2280 × 2610

Alat-alat anu napel

Barang

Pilihan

Konfigurasi

Konpigurasikeun

 

Mesin

 

QSC8.3-C260Engin Cina Ⅲ

6CTA8.3-C26 0Mesin Cina II

QSB6.7-C260Engine China Ⅲ, EU Panggung IIIA

Tiis mimiti

Tiis mimiti

 Crane Loader

2 ton Loader Crane

3 ton Crane Loader

Sistem leutak Pompa leutak 600L / mnt

Pompa leutak 450L / mnt

Beberesih leutak

Pipeloader Pipeloader semi-otomatis

Pipeloader otomatis-otomatis (Peryogi pilihan 3t diperyogikeun Loader Crane)

 Taksi

Kab na AC

Tenda mesin saderhana

Leumpang

Jalur Kontrol Leumpang Kawat-dikawasa leumpang

XZ450 kakuatanXZ450Plus Sered maksimal Max. Narik Force kN 960

Alarm shock listrik Perlindungan kejutan listrik

Konfigurasi bagian utama

Nami

Pabrikan

Mesin Dongfeng Cummins
Puteran, Dorong / Pompa Tarik Danfoss
Pompa Bantosan Permco
Dorong / Tarik Klep Danfoss
Pakem Eaton
Motor Rotasi Karéta Liyuan / Huade
Dorong Kuda / Tarik Motor Liyuan / Huade

 

Nami

Pabrikan

Pangurangan Kacepetan Karéta Bonfiglioli / Brevini / XCMG
Silinder Hidrolik XCMG
Tabung Hidrolik XCMG
Crane XCMG
Leumpang Motor / Speed ​​Reducer Eaton

Dokumén Téknis napel

Daptar kemasan disayogikeun ku XZ450Plus HDD, anu kalebet dokumén téknis tesis:

Sértipikat Produk / Manual Pitunjuk / Manual Operasi sareng Pemeliharaan Mesin / Manual Penjaminan Mutu Mesin / Operasi sareng Pemeliharaan Manual Loader Crane / Mud Manual Instruction Pump

Listing Packing (kalebet nganggo suku cadang sareng inventaris suku cadang, inventaris alat kendaraan, daptar pangiriman sareng barang)

Kalayan kamajuan téknologi kontinyu, kami moal sacara efektif ngabéjaan ngeunaan parobihan produk. Parameter sareng ciri struktural anu didaptarkeun di luhur tunduk kana produk anu saleresna, punten ngartos!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali