XSL7 / 360 sumur pangeboran

Pedaran pondok:

Rig pangeboran sumur cai XSL7 / 360 mangrupikeun crawler rig pengeboran cai sumur drive luhur hidrolik. Jero pangeboran tiasa ngahontal 700m, diaméterna ngalirkeun maksimum nyaéta 500mm, sareng gaya angkat maksimum sistem dahar nyaéta 360kN. Hal ieu dipercaya pisan ku konsumén. Volume penjualan pisan tinggi sareng kinerja biaya na saé pisan.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Rig pangeboran sumur cai XSL7 / 360 mangrupikeun crawler rig pengeboran cai sumur drive luhur hidrolik. Hal ieu utamina dianggo dina sababaraha rupi pangeboran liang jero sapertos sumur deteksi. Éta ogé tiasa dianggo dina tumpukan mikro, sumur cai lahan pertanian, ngawangun pondasi pondasi sareng acara-acara sanés. Rig pangeboran tiasa nyoko kana sababaraha téknik konstruksi sapertos pengeboran palu hawa handap sareng pengeboran leutak, sareng ngagaduhan kaunggulan gancang pangeboran gancang sareng pangaruh ngabentuk liang anu saé.

Sorotan produk

1. Anggo mesin Yuchai No. 3

Pamakéan téknologi kontrol éléktronik sacara efektif ngirangan fenomena ngumbara, ngarobih sareng haseup bodas;

Daya anu dipeunteun nyaéta 154kW;

Torsi maksimum nyaéta 867N.m / 1500 ~ 1600r / mnt;

Tangki bahan bakar ngagaduhan kapasitas 190L.

2. Siram hidrolik luhur drive dipercaya

Aci utama ngadopsi bantalan kapasitas ageung, anu ngagaduhan akurasi pangeboran langkung luhur;

Keran hawa ngadopsi téknologi propérétasi panyegelan perusahaan sareng ngagaduhan umur jasa anu panjang;

Huluna kakuatan ngagaduhan dua gir, torsi maksimum nyaéta 14500N.m, sareng kecepatan maksimum 150r / mnt.

3. Gedong-gorobag nangtung dua dél bor

Desain stroke panjang tiasa nyumponan sarat pangeboran laun tina 6m;

Slideways utama sareng bantu mastikeun stabilitas pigura bor sareng ningkatkeun akurasi pangeboran;

Boh pigura bor jero sareng luar ngadopsi blok tahan aus kalayan sela anu tiasa diatur, anu sacara efektif ngirangan biaya panggunaan sareng perawatan pigura bor.

4. Téhnologi cocog hidrolik anu unik

Multi-pompa konvergen sareng pamisahan téknologi tiasa ngaleutikan generasi panas sareng kaleungitan kakuatan sistem;

Sistem eupan rupa anu terintegrasi ngagaduhan leungitna tekanan anu rendah sareng sacara akurat tiasa nyaluyukeun tekanan pangeboran numutkeun beurat alat pangeboran dina liang;

Sistem ngonci hidrolik diadopsi pikeun nyegah sirah kakuatan tina murag sacara otomatis.

5. Desain jéntré aman sareng intim

Sistem saringan dua tahap tiasa mastikeun operasi anu kuat sareng umur panjang mesin dina kaayaan lebu dugi ka wates maksimum;

Pakem operasi hidrolik disusun di tengah, sahingga operasi langkung merenah.

Parameter téknis utama

Kapasitas pangeboran Jero pangeboran

m

700 (Ф102)

Diaméterna lolos maksimal

mm

500

Sistem input Angkat maksimal

kN

360

Eupan maksimum

kN

120

Ngebut gancang

m / mnt

32

Laju turun

m / mnt

60

Wisata

mm

7000

Top Drive Power Kepala Torsi maksimum

Nm

14500/7250

Laju maksimal

r / mnt

75/150

Diaméter aci utama

mm

Ф55

Mesin mesin Modél

/

YC6J210-T300

Daya anu dinilai

kW

154

Dipeunteun laju

r / mnt

2000

Alat angkat Paningkatan

kN

30

Pompa busa Kapindahan maksimum

L / mnt

35 (opsional)

Tekanan maksimum

MPa

4 (Pilihan)

Manajemén Jalur jalur

mm

Ф55

Tekanan maksimum

MPa

8

Generator Kakuatan

kW

24

Voltaseu

V

400

Frékuénsi

Hz

50

Chassis Laju maksimal

km / jam

3

Gradién naék maksimum

%

39

Ngabersihan taneuh maksimum lagu

mm

1300

Kaki hareup gear maksimum jero

mm

2900

Deui leg gear maksimum batin

mm

2700

Diménsi damel

mm

5100 × 3200 × 9800

Diménsi angkutan

mm

6100 × 2100 × 2690

Beurat total

t

12

Konfigurasi Bagian Utama

SN

Barang

Pabrikan

1

Mesin

Yuchai

2

Radiator

YINLUN

3

Pompa utama

Permco, AS

4

Klep utama

Lit

5

Klep bantu

Qiangtian

6

Motor sirah kakuatan

Eaton

7

Pangurangan wisata

Eddie

8

Tangki minyak hidrolik

XCMG

9

Gandeng selang

XCMG

10

Lacak

XCMG

Makalah téknis acak

Daptar kemasan disayogikeun sareng XSL7/360 Rig Pangeboran Sumur Cai, anu kalebet dokumén téknis ieu:

Sertipikat produk

Parentah Operasi Produk

Manual Operasi pikeun Mesin

Kartu Garanti Mesin

Daptar kemasan (kalebet Daptar ngagem suku cadang sareng suku cadang & Daptar alat anu dipasang & Daptar alat kanggo ngangkut)

 

Nalika téknologi terus ningkat, kami moal tiasa ngawartosan anjeun ngeunaan parobihan produk kamis dina waktosna. Kami nyungkeun hapunten tina kasulitan anu disababkeun!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali