Rig pangeboran Rotary XR360

Pedaran pondok:

Rig pangeboran Rotary XR360, diaméter pangeboran maksimum tiasa ngahontal 2500mm, jero pangeboran maksimum tiasa ngahontal 102m, torsi kaluaran maksimum nyaéta 360kN · m, sareng kakuatan mesinna 298kW. Éta cocog pikeun jenis gesekan sareng pangeboran jenis bor mesin bor.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Rig pangeboran usaha Rotary XR360 seueur dianggo pikeun beurat tumpukan pondasi struktur khusus skala ageung sareng padamel pengeboran anu sanésna, sapertos tumpukan tempat, tumpukan okluding, sareng ngagaduhan kaunggulan polusi lingkungan anu lemah sareng operasi saderhana.

Sorotan produk

1. chassis crawler teleskopik hidrolik khusus sareng bantosan bantosan diameter anu ageung, stabilitas tinggi, gampang diangkut, sareng kinerja leumpang anu unggul;

2. Desain mesin saluyu sareng standar CE pikeun mastikeun kasalametan sareng standar émisi Euro III;

3. Noise-proof cab sareng fungsi FOPS, korsi anu tiasa diatur, kalayan pemanasan sareng pendinginan AC, kaca wiper;

4. Ngadopsi struktur winch utama tunggal-tali payun, anu ageung manjangkeun umur jasa tina tali kawat waja sareng ngirangan biaya panggunaan;

5. Aya seueur jinis batang bor, anu tiasa dianggo pikeun pangwangunan liang ageung, tihang jero sareng taneuh anu heuras. Jerona 102 méter;

6. Konfigurasi standar sistem pelumasan terpusat; pangropéa gampang.

Parameter téknis utama

S / N

Katerangan

Unit

Nilai parameter

1

Max. diaméter pangeboran

mm

Ф2.500

2

Max. jero pangeboran (jangkungna tong bor: 0.8m)

m

92/102

3

Ruang lingkup luffing anu diidinan (ti tengah rod bor dugi ka pusat slaying)

mm

4410 ~ 4950

4

Diménsi rig pangeboran dina kaayaan damel (L × W × H)

mm

11000 × 4800 × 24586

5

Diménsi rig pangeboran dina kaayaan transportasi (L × W × H)

mm

Ngabubarkeun sareng transportasi

6

Beurat unit umum (konfigurasi standar, teu kaasup alat pangeboran)

t

92

7

Mesin Modél

/

CUMMINS QSM11-C400

Dipeunteun kakuatan / kagancangan

kW

298 / (2,100r / mnt)

8

Sistem hidrolik Max. tekanan kerja tina pompa utama

Mpa

35

Max. tekanan kerja tina pompa bantu

Mpa

30

9

Drive Rotary Max. torsi

kN.m

280

Laju muter

rpm

5-20

10

Silinder ramé (konfigurasi standar) Max. kakuatan tekenan

kN

230

Max. ngangkat kakuatan

kN

240

Wisata

mm

6.000

11

Winch utama Angkat angkatan

kN

280

Max. laju hiji-tali

m / mnt

72

12

Winx bantu Angkat angkatan

kN

100

Max. laju hiji-tali

m / mnt

65

13

Tiang pangeboran Dengdekkeun kénca / katuhu

°

4/4

Kecondongan payun

°

5

14

Wisata Max. Laju ngumbara

km / jam

1.5

Maks. Gradién anu tiasa ditanjak

%

35

15

Crawler Lebar

mm

800

Lebar éksternal (mnt.-Max.)

mm

3.500 ~ 4.800

Jarak tengah antara dua roda bujur

mm

5175

Konfigurasi Bagian Utama

Judulna  

Merek

Daérah ngahasilkeun
Mesin CUMMINS  Amerika
Pompa utama hidrolik Rexroth  Jérman
Klep utama hidrolik Rexroth  Jérman
Motor hidrolik drive Rotary

Rexroth

 Cina
Pangurangan winch utama Rexroth  Cina
Pangurangan perjalanan Rexroth Cina
Pangurangan hidep Rexroth Cina
Klep balancing Rexroth Cina
Controller TTC Uni Éropa
Peréduksi drive Rotary Bonfiglioli Cina
Selang hidrolik Ander Cina
Segel drive Rotary Ai Zhi Cina

Kalayan kamajuan téknologi kontinyu, kami moal sacara efektif ngabéjaan ngeunaan parobihan produk. Parameter sareng ciri struktural anu didaptarkeun di luhur tunduk kana produk anu saleresna, punten ngartos!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali