XZ680A rig pangeboran arah horizontal

Pedaran pondok:

Rig pangeboran arah horizontal XZ680A gaduh diaméter réaming maksimum 1000mm, maksimal push-pull kakuatan 725kN, torsi 31000N · m, sareng beurat mesin bulistir 21t.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Struktur XZ680A HDD ngadopsi sasis ngorondang. Éta nganggo sistem hidrolik anu hémat daya hemat, dilengkepan kontrol proporsi elektro-hidrolik, sensitipitas beban maju anu épéktip sareng téknis patén XCMG. Spésifikasi téknis utama ngahontal tingkat maju di Cina. Komponén utama sistem hidrolik, transmisi, sistem listrik sareng girboks didamel tina produk-produk merek kelas munggaran dunya, kinerja anu saé, reliabilitas anu saé.

Fitur Perkenalan XZ680A HDD

1. Rak sareng pinion push and tarik, transmisi stabil sareng dipercaya, sareng spindle sirah sirah ngambang pikeun ningkatkeun kahirupan jasa benang pipa bor.

2. Téknologi pelepasan kasaimbangan élastis nyaéta ngahindarkeun alat anu ngarusak nalika narik pipa deui, anu ningkatkeun reliabilitas.

3. Sistem jalan kaki anu dipandu ngajadikeun gerakan aman.

4. Pangaturan laju fluks mudal fléksibel ngahemat leutak sareng ngirangan polusi.

5. Rotasi 45 ° Cab ningkatkeun operasi anu raoseun.

Parameter téknis utama

Barang

Parameter

Mesin

Pabrikan

Dongfeng Cummins

Cina III

Modél

QSL8.9-C325

Daya Anu Dipeunteun

242/2100 kW / r / mnt

Dorong-Tarik

Jenis

Pinion sareng raka drive

Max kakuatan dorong-tarik (kN)

725

Kecepatan dorongan-tarik maks (m / mnt)

32

Puteran

Jenis

Opat motor drive

Tork (N · m)

31000

Kecepatan spindle maksimum (r / mnt)

110

Pipa

Diaméter × Panjang (mm × mm)

Φ102×6000

Pompa leutak

Tingkat Aliran Max (L / mnt)

600/800

Tekanan maks (MPa)

10

Sudut condong Max

°)

18

Diaméterna backreamer maks

Mm)

1000

Total Beurat

T)

21

Diménsi

(mm)

11165 × 2840 × 3000

Alat-alat anu napel

Barang

 Fungsi

Konpigurasikeun

Mesin QSL8.9-C325

A panggung Cina III 、 EU Panggung IIIA

6LTAA8.9-C325 Cina tahap II

Jangkar XZ680A.06Ⅱ Jangkar jangkar

XZ680A.06 Jangkar sempit

Pipa Loader

 Pipeloader semi-otomatis

Konfigurasi bagian utama

Nami

Pabrikan
Mesin Cummins
Ngompa SAUER
Ngompa Permco
Klep AMCA
Pakem SAUER
Controller Rexroth
Pangurangan Bonfiglioli / Brevini
Bantalan ZWZ
Lorry bango XCMG
Leumpang laju diréduksi Korea Doosan

Dokumén Téknis napel

Mesin XZ680A HDD dimimitian nalika dibarengan ku daptar bungkus, kalebet dokumén téknis ieu:

Sértipikat produk / Manual Produk / Spésifikasi Mesin / AC dina Manual Kandaraan Konstruksi Manual

Manual Operasi sareng Pangropéa Manual Pédah Loader Crane / Mud Pump

Listing Packing (kalebet nganggo suku cadang sareng inventaris suku cadang, inventaris alat kendaraan, daptar pangiriman sareng barang)

Kalayan kamajuan téknologi kontinyu, kami moal sacara efektif ngabéjaan ngeunaan parobihan produk. Parameter sareng ciri struktural anu didaptarkeun di luhur tunduk kana produk anu saleresna, punten ngartos!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali