XZ420E rig pangeboran arah horizontal

Pedaran pondok:

Rig pangeboran arah horisontal XZ420E gaduh diaméter reaming maksimum 900mm, maksimal push-pull kakuatan 500kN, torsi 18500N · m, sareng beurat mesin bulistir 11.2t.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

XZ420E HDD mangrupikeun produk énggal anu netepkeun téknologi canggih, pangalaman pangguna, éfisiénsi pangwangunan sacara gembleng, sareng langkung merhatoskeun sarat pangwangunan, kabiasaan operasi, hemat énergi sistem, sareng tiasa seueur dianggo dina pangwangunan pipa perkotaan sapertos listrik, komunikasi, TV kabel jeung sajabana.

Pedaran produkSorot produk

1. Sistem pilot kontrol hidrolik tunggal-cecekelan nyayogikeun kinerja operasi anu saé sareng kinerja pangaturan anu fleksibel pikeun sakumna mesin. Komponén hidrolik mérek kelas munggaran dipilih pikeun mastikeun operasi anu dipercaya tina sistem hidrolik mesin sadayana.

2. Geser sareng pinion ngageser, pikeun mastikeun stabilitas gerbong sareng reliabiliti drive operasional. Ngambang gerbong, XCMG dipaténkeun pikeun Patén Ngalayang, téknologi wakil wakil kumalayang tiasa mayungan benang pipa bor, umur jasa tina pipa bor 30% ningkat.

3. Sistem ngageser laju gancang, motor piston pikeun ngahontal kecepatan ngageser tinggi sareng rendah tina gerbong, ningkatkeun kamampuan adaptasi kaayaan kerja mesin, ngamajukeun efisiensi konstruksi.

4. Sakabeh mesin ngadopsi téknologi panyalindungan sapertos proporsional kawat-dikawasa leumpang, korsi saklar, logika interlock, panyalindungan shock listrik sareng, waktos pondok Ditambah kakuatan 20%, minuhan sarat sertifikasi kaamanan CE.

5.Sliding, sistem puter sababaraha kaluaran, sistem bahan bakar rel umum modular sareng modul kontrol éléktronik, hemat énergi sistem, efisiensi konstruksi, efisiensi ningkat ku 15%.

6. Ngarojong kabutuhan anu beragam konsumén, mesin tiasa ditingkatkeun nganggo taksi, AC, mimitian tiis, lumpur antifreeze, rod loading otomatis, perlindungan shock listrik benang minyak daub dll, ngirangan kakuatan damel, ningkatkeun efisiensi konstruksi.

Pitur Perkenalan XZ420E HDD

Barang

Parameter

Mesin

Pabrikan

Dongfeng Cummins

Cina III

Modél

QSC8.3-C240

Daya Anu Dipeunteun

179/2200 kW / r / mnt

Dorong-Tarik

Jenis

Pinion sareng raka drive

Max kakuatan dorong-tarik (kN)

420/500

Kecepatan dorongan-tarik maks (m / mnt)

42

Puteran

Jenis

Opat motor drive

Tork (N · m)

18500

Kecepatan spindle maksimum (r / mnt)

145

Pipa

Diaméter × Panjang (mm × mm)

φ83 × 3000

Pompa leutak

Tingkat Aliran Max (L / mnt)

450

Tekanan maks (MPa)

8

Sudut condong Max

°)

20

Diaméterna backreamer maks

Mm)

Φ900

Total Beurat

T)

11.2

Diménsi

(mm)

6500 × 2250 × 2450

Alat-alat anu napel

Barang 

Fungsional Pilihan

XZ420E

Mesin

Mesin Cina Ⅲ tina fase III di Cina

QSC8.3-C240

Tiis mimiti

Tiis mimiti

Sistem leutak

Pompa leutak 400L L Pompa leutak 400L

Pompa leutak 450L L Pompa leutak 450L

Antifreeut leutak Antifreeze leutak

Beberesih leutak beberesih bécék

Pipa Loader

 

Pipeloader semi-otomatis alat penanganan semi-otomatis

Otomatis ngamuat pipeloader Full-otomatis

Taksi Gampang héd tenda mesin Sederhana

Cab (tiis sareng haneut) Kab sareng AC

Leumpang

Kontrol Baris sabanding Leumpang

Leumpang kawat saimbang,

Kanaékan instan

Waktos pondok Ditambah kakuatan 20%

Alarm shock listrik

Perlindungan kejutan listrik

 Otomatis oléskeun minyak benang Minyak benang otomatis daub

Konfigurasi Bagian Utama

Nami

Pabrik pabrik

Mesin

Dongfeng Cummins

Pompa Rotasi

Danfoss

 Dorong-Tarik Pompa

Danfoss

Pompa Bantosan

Permco

Motor Rotary

Liyuan / Huade

 Dorong-Tarik Motor

Liyuan / Huade

 Kotak Pangirangan

 XCMG

Tubo hidrolik

XCMG

Silinder minyak hidrolik

XCMG

Hand Shank

Eaton

Leumpang laju diréduksi

XCMG / Eaton

Dokumén Dilampirkeun

Mesin XZ420E HDD dimimitian nalika dibarengan ku daptar bungkus, kalebet dokumén téknis ieu:

Sértipikat Produk / Manualn Produk / Spésifikasi Mesin / Garansi Mesin / Manual Parentah Pompa leutak

Listing Packing (kalebet nganggo suku cadang sareng inventaris suku cadang, inventaris alat kendaraan, daptar pangiriman sareng barang)

Kalayan kamajuan téknologi kontinyu, kami moal sacara efektif ngabéjaan ngeunaan parobihan produk. Parameter sareng ciri struktural anu didaptarkeun di luhur tunduk kana produk anu saleresna, punten ngartos!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali