XZ400 Horisontal Directional Drilling Rig

Pedaran pondok:

Rig pangeboran arah horisontal XZ400 ngagaduhan diameter réaming maksimum 900mm, maksimal push-pull kakuatan 400kN, torsi 14000N · m, sareng beurat mesin bulistir 11.5t.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

XZ400 HDD gaduh struktur kompak sareng penampilan anu sopan. Parameter kinerja téknis utami na parantos ngahontal tingkat maju domestik. Bagian utama sareng komponenana sareng bagian-bagian corollary mangrupikeun mérek terkenal di jero negeri sareng ngagaduhan kinerja anu saé sareng kualitas anu dipercaya, mastikeun reliabiliti sora tina sakabeh mesin.

Pitur Perkenalan XZ400 HDD

1. kontrol pilot hidrolik, nyayogikeun kinerja operasi anu nyaman sareng régulasi anu fleksibel, mérek kelas munggaran komponén hidrolik pikeun mastikeun reliabiliti sistem hidrolik mesin.

2. Geser sareng pinion ngageser, pikeun mastikeun stabilitas gerbong sareng reliabiliti drive operasional. Ngambang gerbong, XCMG dipaténkeun pikeun Patén Ngalayang, téknologi wakil wakil kumalayang tiasa mayungan benang pipa bor, umur jasa tina pipa bor 30% ningkat.

Sirah kakuatan 3.Dua-speed, ngajalankeun dina speed low nalika pangeboran sareng sered deui pikeun mastikeun konstruksi lemes; nalika ngabongkar pipa bor tanpa beban, sirah listrik tiasa ngagancangkeun ngageser, ngirangan waktos bantu sareng ningkatkeun efisiensi damel.

4. loading Semi-otomatis sareng ngabongkar alat pipa bor, sadar pangwangunan otomatis sareng éfisién, sacara efektif ngirangan biaya pangwangunan sareng inténsitas tanaga gawé.

5. Ngarojong kabutuhan anu beragam konsumén, mesin tiasa ditingkatkeun sareng alat penanganan pipa bor otomatis, sistem penahan otomatis, taksi, angin AC, mimiti tiis, leutak beku, ngumbah leutak, pemutihan leutak sareng alat sanés.

Parameter téknis utama

Barang

Parameter

Mesin

Pabrikan

Dongfeng Cummins

Cina III

Modél

QSC8.3-C240

Daya Anu Dipeunteun

179/2200 kW / r / mnt

Dorong-Tarik

Jenis

Pinion sareng raka drive

Max kakuatan dorong-tarik (kN)

400

Kecepatan dorongan-tarik maks (m / mnt)

28

Puteran

Jenis

Opat motor drive

Tork (N · m)

14000

Kecepatan spindle maksimum (r / mnt)

104

Pipa

Diaméter × Panjang (mm × mm)

φ83 × 3000

Pompa leutak

Tingkat Aliran Max (L / mnt)

450

Tekanan maks (MPa)

8

Sudut condong Max

°)

23

Diaméterna backreamer maks

Mm)

Φ900

Total Beurat

T)

11.5

Diménsi

(mm)

7080 × 2450 × 2450

Konfigurasi bagian utama

Nami

Pabrik pabrik

Mesin

Cummins

Pompa Utama

Sambel

Pompa Bantosan

Permco

Motor Rotary / Motor Push

Liyuan, Huade

Kotak Pangirangan

Bonfiglioli, XCMG

Tubo hidrolik

XCMG

Silinder minyak hidrolik

XCMG

Leumpang laju diréduksi

EATON

Dokumén Dilampirkeun

Mesin XZ400 HDD dimimitian nalika dibarengan ku daptar bungkus, kalebet dokumén téknis ieu:

Sértipikat produk / Manual Produk / Bagian produk Atlas / Manual perawatan mesin / Pompa leutak sareng manual pangropéa

Listing Packing (kalebet nganggo suku cadang sareng inventaris suku cadang, inventaris alat kendaraan, daptar pangiriman sareng barang)

Kalayan kamajuan téknologi kontinyu, kami moal sacara efektif ngabéjaan ngeunaan parobihan produk. Parameter sareng ciri struktural anu didaptarkeun di luhur tunduk kana produk anu saleresna, punten ngartos!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali