XZ320D rig pangeboran arah horizontal

Pedaran pondok:

Rig pangeboran arah horisontal XZ320D ngagaduhan diameter diaméter maksimum 800mm, maksimal push-pull kakuatan 320kN, torsi 12000N · m, sareng beurat mesin bulistir 10t.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

XZ320D HDD ngagaduhan struktur kompak, kinerja anu saé, fungsi lengkep, kontrol pilot hidrolik, rak geser sareng pinion, sareng parameter kinerja utama sareng téknologi kontrol parantos ngahontal tingkat maju internasional. Sistem hidrolik, sistem kakuatan, sistem operasi sareng komponenana utami sadayana didamel tina produk-produk merek kelas satu domestik kalayan performa sareng reliabilitas anu saé.

Fitur Perkenalan XZ320D HDD

1. Sistem pinuh ditingkatkeun, pangwangunan épisién sareng hemat énergi, laju push-pull ningkat, kontrol listrik gancang sareng low rotasi, laju clamping vise ningkat, sareng operasional rig sareng épisiénsi konstruksi anu saé pisan ningkat.

2. Rékét sareng gésér pinion, pikeun mastikeun stabilitas Karéta sareng réliabilitas drive operasional.

3. Téknologi patén terapung ganda tina sirah kakuatan sareng téknologi patén terapung ganda tina vise tiasa pisan ngajagi benang pipa bor sareng ningkatkeun umur palayanan pipa bor.

4.Sistem gancang ngageser sareng sistem rotasi, motor variabel pikeun ngahontal parobihan ngageser angkot tinggi sareng rendah, ningkatkeun kamampuan adaptasi kaayaan kerja rig pangeboran, ningkatkeun éfisiénsi pangwangunan rig pangeboran.

5. Ngarojong kabutuhan anu beragam konsumén, mesin tiasa ditingkatkeun ku alat penanganan pipa bor otomatis, sistem penahan otomatis, mimiti tiis, leutak beku, ngumbah leutak, pemutihan leutak sareng alat-alat sanés.

Parameter téknis utama

Barang

Parameter

Mesin

Pabrikan

Dongfeng Cummins

Cina III

Modél

QSB5.9-C210

Daya Anu Dipeunteun

154/2200 kW / r / mnt

Dorong-Tarik

Jenis

Pinion sareng raka drive

Max kakuatan dorong-tarik (kN)

320

Kecepatan dorongan-tarik maks (m / mnt)

22

Puteran

Jenis

Opat motor drive

Tork (N · m)

12000

Kecepatan spindle maksimum (r / mnt)

140

Pipa

Diaméter × Panjang (mm × mm)

φ73 × 3000

Pompa leutak

Tingkat Aliran Max (L / mnt)

320

Tekanan maks (MPa)

8

Sudut condong Max

°)

20

Diaméterna backreamer maks

Mm)

φ800

Total Beurat

T)

10

Diménsi

(mm)

6500 × 2250 × 2450

 

Alat-alat anu napel

Barang Pilihan Konpigurasikeun
Mesin QSB5.9-C210 Mesin CinaⅢ
6BTAA5.9-C205 Mesin Cina II
Tiis mimiti Tiis mimiti
Jangkar Jangkar saderhana
Jangkar otomatis tunggal
Jangkar otomatis dua kali
Sistem leutak Antifreeze leutak
Beberesih leutak
Pipeloader Pipeloader semi-otomatis
Pipeloader pinuh-otomatis

Konfigurasi bagian utama

Nami Pabrik pabrik
Mesin Dongfeng Cummins
Pompa Utama Permco
Pompa Bantosan Permco
Motor Rotary / Motor Push Eaton
Nyorong Motor / réditor XCMG

Dokumén Dilampirkeun

Mesin XZ320D HDD mimitian nalika dibarengan ku daptar bungkus, kalebet dokumén téknis ieu:
Sértipikat produk / Manual Produk / Bagian produk Atlas / Manual pangropéa mesin / manual Reducer
Paké leutak sareng manual perawatan
Listing Packing (kalebet nganggo suku cadang sareng inventaris suku cadang, inventaris alat kendaraan, daptar pangiriman sareng barang)

Kalayan kamajuan téknologi kontinyu, kami moal sacara efektif ngabéjaan ngeunaan parobihan produk. Parameter sareng ciri struktural anu didaptarkeun di luhur tunduk kana produk anu saleresna, punten ngartos!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali