Rig pangeboran sumur cai

  • XSL7/350 well drilling rig

    XSL7 / 350 ogé rig pangeboran

    Rig pangeboran sumur cai XSL7 / 350 mangrupikeun crawler-type full hidrolik drive drive sumur sumur cai kalayan laju pangeboran gancang, jero pangeboran maksimum 700m, diameter pengeboran maksimum 500mm, sareng gaya angkat maksimum sistem pakan 350kN.

  • XSL3/160 well drilling rig

    XSL3 / 160 sumur pangeboran

    XSL3 / 160 rig pangeboran sumur cai mangrupikeun jinis crawler rig pangeboran cai drive luhur sumur hidrolik. Hal ieu utamina dianggo dina pangeboran sareng acara-acara sanés. Disebut bedil waja leutik anu dianggo pikeun sumur pangeboran. Épéktip biaya. Jero pangeboran maksimum nyaéta 300m, diaméterna ngalirkeun maksimum nyaéta 330mm, sareng gaya angkat maksimum sistem feed tiasa ngahontal 160kN. Gampang dioperasikeun sareng cocog pisan pikeun konstruksi.

  • XSL7/360 well drilling rig

    XSL7 / 360 sumur pangeboran

    Rig pangeboran sumur cai XSL7 / 360 mangrupikeun crawler rig pengeboran cai sumur drive luhur hidrolik. Jero pangeboran tiasa ngahontal 700m, diaméterna ngalirkeun maksimum nyaéta 500mm, sareng gaya angkat maksimum sistem dahar nyaéta 360kN. Hal ieu dipercaya pisan ku konsumén. Volume penjualan pisan tinggi sareng kinerja biaya na saé pisan.

  • XSL5/280 well drilling rig

    XSL5 / 280 ogé rig pangeboran

    XSL5 / 280 rig pangeboran sumur cai mangrupikeun crawler rig pengeboran cai drive luhur sumur hidrolik. Hal ieu utamina dianggo pikeun éksplorasi panas bumi, pangeboran sareng konstruksi sanésna. Jero pangeboran maksimum nyaéta 500m, diaméterna ngalirkeun maksimum nyaéta 400mm, sareng gaya angkat maksimum sistem feed tiasa ngahontal 280kN. Éta saderhana dioperasikeun, ramah lingkungan sareng hemat énergi.

  • XSL12/600 well drilling rig

    XSL12 / 600 sumur pengeboran

    XSL12 / 600 rig pangeboran sumur cai mangrupikeun crawler rig pengeboran cai sumur penggerak hidrolik luhur. Jero pangeboran maksimum nyaéta 1200m, diaméterna ngalirkeun maksimum nyaéta 500mm, sareng gaya angkat maksimum sistem pakan nyaéta 600kN. Kinerjaana saé pisan, anjeun bakal terang saatos dianggo.