Kandaraan ngangkut crawler sadaya-rupa bumi

  • Small full terrain vehicle

    Kandaraan rupa bumi pinuh

    Wahana angkutan sadaya-rupa bumi mangrupikeun kendaraan angkot. Utamana dipaké pikeun: lahan pertanian, kebon, rumah kaca, binih, pantai, salju sareng situs konstruksi sareng medan sanésna, penanganan paringkat sempit, lamping gunung, jalan batu, jalan leutak sareng bagian anu goréng tiasa jalan, kalayan alit, sélulér, fleksibel, saderhana operasi, kapasitas bantalan ageung, noise alit sareng kaunggulan sanés.