Rig pangeboran Rotary

  • XR220D rotary drilling rig

    Rig pangeboran usaha Rotary XR220D

    Rig pangeboran rotasi XR220D ngagaduhan diameter diaméter maksimum 2000mm, jero pangeboran maksimum 80m, torsi kaluaran maksimum 220kN · m, sareng kakuatan mesin 242kW. Éta nganggo pipa bor sareng penguncian mékanis pikeun pangeboran.

  • XR360 rotary drilling rig

    Rig pangeboran Rotary XR360

    Rig pangeboran Rotary XR360, diaméter pangeboran maksimum tiasa ngahontal 2500mm, jero pangeboran maksimum tiasa ngahontal 102m, torsi kaluaran maksimum nyaéta 360kN · m, sareng kakuatan mesinna 298kW. Éta cocog pikeun jenis gesekan sareng pangeboran jenis bor mesin bor.

  • XR280D rotary drilling rig

    Rig pangeboran Rotary XR280D

    Rig pangeboran rotary XR280D ngagaduhan diameter diaméter maksimum dugi ka 2500mm, jero pangeboran maksimum 88m, torsi kaluaran maksimum 280kN · m, sareng kakuatan mesin 298kW. Éta nganggo gesekan sareng ngonci pipa bor pikeun pangeboran.

  • XRS8/45 rotary drilling rig

    XRS8 / 45 rig pangeboran usaha Rotary

    XRS8 / 45 rig pangeboran rotary, diaméter reaming maksimum tiasa ngahontal 4000mm, jero pangeboran maksimum tiasa ngahontal 110m, torsi kaluaran maksimum nyaéta 758kN · m, sareng kakuatan mesinna 746KW.

  • XR150DⅢ Rotary Drilling Rig

    XR150DⅢ Rig Pangeboran Rotary

    XR150DⅢ rig pangeboran usaha Rotary, diaméter reaming maksimum tiasa ngahontal 1500mm, jero pangeboran maksimum tiasa ngahontal 55m, torsi kaluaran maksimum nyaéta kN · m, kakuatan mesinna 133kW, sareng éta ngadopsi bor gesekan sareng pipa bor anu dikonci mesin.