Produk

  • XSL3/160 well drilling rig

    XSL3 / 160 sumur pangeboran

    XSL3 / 160 rig pangeboran sumur cai mangrupikeun jinis crawler rig pangeboran cai drive luhur sumur hidrolik. Hal ieu utamina dianggo dina pangeboran sareng acara-acara sanés. Disebut bedil waja leutik anu dianggo pikeun sumur pangeboran. Épéktip biaya. Jero pangeboran maksimum nyaéta 300m, diaméterna ngalirkeun maksimum nyaéta 330mm, sareng gaya angkat maksimum sistem feed tiasa ngahontal 160kN. Gampang dioperasikeun sareng cocog pisan pikeun konstruksi.

  • XSL7/350 well drilling rig

    XSL7 / 350 ogé rig pangeboran

    Rig pangeboran sumur cai XSL7 / 350 mangrupikeun crawler-type full hidrolik drive drive sumur sumur cai kalayan laju pangeboran gancang, jero pangeboran maksimum 700m, diameter pengeboran maksimum 500mm, sareng gaya angkat maksimum sistem pakan 350kN.

  • XSL7/360 well drilling rig

    XSL7 / 360 sumur pangeboran

    Rig pangeboran sumur cai XSL7 / 360 mangrupikeun crawler rig pengeboran cai sumur drive luhur hidrolik. Jero pangeboran tiasa ngahontal 700m, diaméterna ngalirkeun maksimum nyaéta 500mm, sareng gaya angkat maksimum sistem dahar nyaéta 360kN. Hal ieu dipercaya pisan ku konsumén. Volume penjualan pisan tinggi sareng kinerja biaya na saé pisan.

  • XZ320D horizontal directional drilling rig

    XZ320D rig pangeboran arah horizontal

    Rig pangeboran arah horisontal XZ320D ngagaduhan diameter diaméter maksimum 800mm, maksimal push-pull kakuatan 320kN, torsi 12000N · m, sareng beurat mesin bulistir 10t.

  • XZ1000A horizontal directional drilling rig

    XZ1000A rig pangeboran arah horizontal

    XZ1000A rig pangeboran arah anu horisontal ngagaduhan diameter diaméter maksimum 1200mm, maksimal push-pull kakuatan 1075kN, torsi 45000N · m, sareng beurat mesin bulistir 23t.

  • XZ420E horizontal directional drilling rig

    XZ420E rig pangeboran arah horizontal

    Rig pangeboran arah horisontal XZ420E gaduh diaméter reaming maksimum 900mm, maksimal push-pull kakuatan 500kN, torsi 18500N · m, sareng beurat mesin bulistir 11.2t.

  • XZ3600 Horizontal Directional Drilling Rig

    XZ3600 Horisontal Directional Drilling Rig

    Rig pangeboran arah horisontal XZ3600 ngagaduhan diameter réaming maksimum 1600mm, maksimal push-pull gaya 3600kN, torsi 120,000N · m, sareng beurat mesin bulistir 48t.

  • XZ6600 horizontal directional drilling rig

    XZ6600 rig pangeboran arah horizontal

    Rig pangeboran arah horisontal XZ6600 gaduh diaméter reaming maksimum 2000mm, maksimal push-pull kakuatan 6600kN, torsi 210,000N · m, sareng beurat mesin bulistir 70t.

  • XZ450Plus horizontal directional drilling rig

    XZ450Plus rig pangeboran arah horizontal

    Rig pangeboran arah horisontal XZ450Plus ngagaduhan diameter réaming maksimum 1000mm, maksimal push-pull kakuatan 960kN, torsi 23500N · m, sareng beurat mesin bulistir 20t.

  • XZ680A horizontal directional drilling rig

    XZ680A rig pangeboran arah horizontal

    Rig pangeboran arah horizontal XZ680A gaduh diaméter réaming maksimum 1000mm, maksimal push-pull kakuatan 725kN, torsi 31000N · m, sareng beurat mesin bulistir 21t.

  • YG -13 mini-drilling rig

    YG -13 rig pangeboran mini

    YG-13 mini rotary rig pangeboran dipasang dina Xugong XE55DA atanapi Shanhe Intelligent SWE60E excavator mainframe. Ku nyaluyukeun sudut damel sareng radius damel, bit bor cocog dipilih, sareng diameter pangeboran maksimum rig pangeboran tiasa dugi ka 1000 mm.

    YG-13 rig pangeboran rotasi mini mangrupikeun pilihan kahiji pikeun pangeboran dina rohangan sempit. Gampang ngasupkeun rig pangeboran ageung henteu tiasa lebet kana situs kanggo operasi pangeboran, sapertos ruang lift, interior bangunan, atap low, low clearance situs. Modél ieu parantos seueur dianggo dina pangwangunan tihang tihang pondasi pondasi subgrade sempit kota, jalan raya sareng jalan karéta listrik.

  • XSL5/280 well drilling rig

    XSL5 / 280 ogé rig pangeboran

    XSL5 / 280 rig pangeboran sumur cai mangrupikeun crawler rig pengeboran cai drive luhur sumur hidrolik. Hal ieu utamina dianggo pikeun éksplorasi panas bumi, pangeboran sareng konstruksi sanésna. Jero pangeboran maksimum nyaéta 500m, diaméterna ngalirkeun maksimum nyaéta 400mm, sareng gaya angkat maksimum sistem feed tiasa ngahontal 280kN. Éta saderhana dioperasikeun, ramah lingkungan sareng hemat énergi.

12 Teras> >> Halaman 1/2