Mini rig pangeboran usaha Rotary

  • YG -13 mini-drilling rig

    YG -13 rig pangeboran mini

    YG-13 mini rotary rig pangeboran dipasang dina Xugong XE55DA atanapi Shanhe Intelligent SWE60E excavator mainframe. Ku nyaluyukeun sudut damel sareng radius damel, bit bor cocog dipilih, sareng diameter pangeboran maksimum rig pangeboran tiasa dugi ka 1000 mm.

    YG-13 rig pangeboran rotasi mini mangrupikeun pilihan kahiji pikeun pangeboran dina rohangan sempit. Gampang ngasupkeun rig pangeboran ageung henteu tiasa lebet kana situs kanggo operasi pangeboran, sapertos ruang lift, interior bangunan, atap low, low clearance situs. Modél ieu parantos seueur dianggo dina pangwangunan tihang tihang pondasi pondasi subgrade sempit kota, jalan raya sareng jalan karéta listrik.