Taros Kami

Xuzhou Dinghua Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Alamat

779G + 32 Kabupaten Jiawang, 

Xuzhou, Jiangsu, Cina

Telepon

Jualan: 86 18556894445

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami