Tentang Kami

Xuzhou Dinghua Konstruksi Mesin Co., Ltd.

Tentang Kami

Xuzhou Dinghua Konstruksi Mesin Co., Ltd. mangrupikeun panyadia paling kompetitif sareng unggulan XCMG Group.
Kami nyayogikeun bagian mékanis ka XCMG, Hileud, Heli Forklift, Liugong, Lingong sareng seueur perusahaan mesin terkenal sanés di Cina.
Rig pangeboran sumur cai seri XSL kami, rig pangeboran arah sékrési seri XZ sareng rig pangeboran rotary seri XR diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah kalebet Amérika Kalér, Afrika, Wétan Tengah, Kanada, India, Thailand, Malaysia, sareng Asia Tenggara .

Xuzhou Dinghua Konstruksi Mesin Co., Ltd. (XZDH) didirikeun taun 2015. Éta mangrupikeun perusahaan saham-saham sareng modal investasi 10 juta yuan.
Perusahaan nyertakeun luasna 50.000 méter pasagi, kalebet 36.000 méter pasagi gedong pabrik. Kami dilengkepan langkung ti 200 fasilitas canggih anu anyar.
Kami ahli dina pembuatan struktur mesin rékayasa skala ageung, sareng kapasitas produksi taunan kami sakitar 20.000 ton. Kami nganggo mesin berteknologi tinggi pikeun CNC, las, penempaan sareng perlakuan panas dina prosés produksi.

Produk utama XZDH nyaéta rig pangeboran arah anu horizontal, rig pangeboran sumur cai, rig pangeboran rotary sareng seueur bagian mesin rékayasa. Aranjeunna kualitas standar anu diaku ku nagara.

Budaya Perusahaan

Mesin Téknik Xuzhou Dinghua gaduh sababaraha modél rig pangeboran arah anu horizontal, rig pangeboran sumur cai, sareng rig pengeboran usaha Rotary. Perusahaan ngagaduhan insinyur propésional, tanaga téknis propésional, jasa purna jual, sareng gaduh kualifikasi lisénsi produksi aman, kualifikasi lisénsi produksi alat khusus Républik Rahayat Cina, sareng kualifikasi tanaga kaamanan perusahaan. Hukum perusahaan tanaga manajemén utama jalma sareng departemen sareng operator garis payun sadayana ngagaduhan sertipikat kualifikasi.

Sumanget wirausaha perusahaan: ketat, handap-bumi, maju payun, sareng inovasi.

Tujuan perusahaan perusahaan: ngajajah téknologi rékayasa sareng nyayogikeun solusi pikeun pangwangunan rékayasa global sareng pamekaran berkelanjutan.

Janji langgeng perusahaan: reputasi heula, basis integritas, palanggan heula, layanan kelas munggaran, kaamanan heula, jalma-berorientasi, kualitas munggaran, sareng berorientasi tepat.

Filsafat jasa perusahaan: propésional, dédikasi, dédikasi, sareng perhatian, supados pangguna tiasa langkung betah.

Misi sareng visi perusahaan: customer-centric, ngagabungkeun R&D, manufaktur, sareng sumber daya jasa Nyiptakeun nilai pikeun konsumén sareng ngabantosan konsumén pikeun ngahontal kasuksésan sareng kamampuan gabungan tina kualitas anu dipercaya, téknologi ngarah, perlindungan lingkungan sareng éfisiénna Sacara kreatif minuhan kabutuhan anu nyata sareng ditambahan nilai. konsumén, sareng kéngingkeun touch and trust konsumén

Perusahaan bakal global, komitmen pikeun teraskeun nyumponan kabutuhan pelanggan, sareng ngabantosan para nasabah suksés mangrupikeun dasar pikeun salamet sareng pamekaran. Perusahaan daék kerjasama sareng sagala rupa lapisan masarakat, sadaya daérah, sadaya industri, sadaya perusahaan, Palanggan perusahaan, babaturan lami sareng énggal ngawangun hubungan kerjasama dumasar kana kasetaraan sareng silaturahmi, saling nguntungkeun sareng win-win, sareng ngalayanan anjeun satia.