• XZHD01-4
  • XZHD02-1
  • XZHD03-2
  • XZHD03-1

Budaya Perusahaan

Produk utama XZDH nyaéta rig pangeboran arah anu horizontal, rig pangeboran sumur cai, rig pangeboran rotary sareng seueur bagian mesin rékayasa. Aranjeunna kualitas standar anu diaku ku nagara.

  • about-us

    Sumanget wirausaha perusahaan: ketat, handap-bumi, maju payun, sareng inovasi.

  • about-us

    Tujuan perusahaan perusahaan: ngajajah téknologi rékayasa sareng nyayogikeun solusi pikeun pangwangunan rékayasa global sareng pamekaran berkelanjutan.

  • about-us

    Janji langgeng perusahaan: reputasi heula, basis integritas, palanggan heula, layanan kelas munggaran, kaamanan heula, jalma-berorientasi, kualitas munggaran, sareng berorientasi tepat.

  • about-us

    Filsafat jasa perusahaan: propésional, dédikasi, dédikasi, sareng perhatian, supados pangguna tiasa langkung betah.

Kadatangan Anyar

Produk utama XZDH nyaéta rig pangeboran arah anu horizontal, rig pangeboran sumur cai, rig pangeboran rotary sareng seueur bagian mesin rékayasa. Aranjeunna kualitas standar anu diaku ku nagara.

Xuzhou Dinghua Konstruksi Mesin Co., Ltd.

  • factory

Xuzhou Dinghua Konstruksi Mesin Co., Ltd. (XZDH) didirikeun taun 2015. Éta mangrupikeun perusahaan saham-saham sareng modal investasi 10 juta yuan.
Perusahaan nyertakeun luasna 50.000 méter pasagi, kalebet 36.000 méter pasagi gedong pabrik. Kami dilengkepan langkung ti 200 fasilitas canggih anu anyar.
Kami ahli dina pembuatan struktur mesin rékayasa skala ageung, sareng kapasitas produksi taunan kami sakitar 20.000 ton. Kami nganggo mesin berteknologi tinggi pikeun CNC, las, penempaan sareng perlakuan panas dina prosés produksi.
Produk utama XZDH nyaéta rig pangeboran arah anu horizontal, rig pangeboran sumur cai, rig pangeboran rotary sareng seueur bagian mesin rékayasa. Aranjeunna kualitas standar anu diaku ku nagara.

Xuzhou Dinghua Konstruksi Mesin Co., Ltd. mangrupikeun panyadia paling kompetitif sareng unggulan XCMG Group. Kami nyayogikeun bagian mékanis ka XCMG, Hileud, Heli Forklift, Liugong, Lingong sareng seueur perusahaan mesin terkenal sanés di Cina.

Produk Fitur

Produk utama XZDH nyaéta rig pangeboran arah anu horizontal, rig pangeboran sumur cai, rig pangeboran rotary sareng seueur bagian mesin rékayasa. Aranjeunna kualitas standar anu diaku ku nagara.